Wat zijn de voordelen van steellook ramen?

Zeer sterk materiaal: Raamdesign maakt gebruik van de beste materialen, hierdoor zijn ze zeer wind- en waterdicht. Steellook ramen zijn zeer sterk, stevig en veilig. Ze zijn ook zeer inbraakproof.

Isolerend: Steellook ramen zijn tegenwoordig net zoals houten ramen zeer isolerend, de warmte zal dus langer in de woning aanwezig blijven. Door het gebruik van steeds vernieuwende profielen zijn de steellook frames energiebesparend, hierdoor bespaar je op je energiefactuur.

Mooi uiterlijk: Steellook ramen hebben een bepaalde uitstraling die mogelijk zijn voor verschillende woningen. Het heeft een robuuste en industriële look die erg gesmaakt wordt.

Smalle profielen: Door de stevigheid van aluminium is er de optie om te kiezen voor extra smalle profielen. Dit geeft weer een volledige andere uitstraling. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Onderhoudsvriendelijk: Aluminium is een zeer stevig en vast materiaal. Het kan niet openbarsten of schilfers tevoorschijn komen. Enkel reinigen met een doek en detergent is voldoende om de ramen proper te houden.

Ecologisch: Steellook ramen zijn 100% recycleerbaar. Hierdoor is aluminium een ecologisch product. Steellook ramen gaan bovendien heel lang mee waardoor het ook een voordeel geeft.