Stalen ramen hebben een bepaalde uitstraling die mogelijk zijn voor verschillende woningen. Het heeft een robuuste en industriële look die erg gesmaakt wordt. Er zijn enkele nadelen aan staal. Het is een product dat aan de duurdere kant ligt maar ook qua isolatie is dit niet het interessantste materiaal. 

Daarom werd er een alternatief vervaardigd, namelijk steellook. Deze ramen zijn heel erg ‘in’ tegenwoordig. Steellook heeft het uiterlijk van staal maar is gemaakt van aluminium. Het uiterlijk van steellook is bijna exact hetzelfde als staal. 

Steellook ramen zijn onderhoudsvriendelijk, ze behouden ook zeer goed de kleur. Dit materiaal slijt dus bijna niet.  

Er zijn verschillende afwerkingen mogelijk. Steellook ramen zijn beschikbaar in meerdere kleuren, meestal wordt er voor de kleur zwart gekozen maar er zijn zoveel kleuren dus altijd wel een kleur die bij jouw woning past. 

Er zijn ook verschillende afwerkingen mogelijk. Hou je van mat, eerder glad, er is voor elke voorkeur een oplossing 

Raamdesign kan je hierover meer informatie geven.

Steellook ramen hebben verschillende voordelen. Ze hebben een bepaalde uitstraling die industrieel oogt maar ze passen eigenlijk in elke stijl van woning. De raamprofielen zijn namelijk heel slank te verkrijgen, wat meerdere en speciale opties geeft. Daarnaast zijn ze isolerend. Ze voldoen aan alle hedendaagse isolatienormen. Er wordt hierbij ook gebruikt gemaakt van hoogrendementsglas.

Steellook ramen worden meestal in een donkere kleur genomen omdat aluminium toch een bepaalde uitstraling heeft. De steellook frames van onze ramen zijn natuurlijk ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Een uitgebreid pallet geeft je een zeer ruime keuze in kleuren.

Raamdesign gaat steeds voor kwaliteit. Er worden enkel de beste materialen gebruikt, alsook de eindlaag van de ramen bevestigd de superieure afwerking.

Zeer sterk materiaal

Raamdesign maakt gebruik van de beste materialen, hierdoor zijn ze zeer wind- en waterdicht. Steellook ramen zijn zeer sterk, stevig en veilig. Ze zijn ook zeer inbraakproef.

Isolerend

Steellook ramen zijn tegenwoordig net zoals houten ramen zeer isolerend, de warmte zal dus langer in de woning aanwezig blijven. Door het gebruik van steeds vernieuwende profielen zijn de steellook frames energiebesparend, hierdoor bespaar je op je energiefactuur.

Mooi uiterlijk

Steellook ramen hebben een bepaalde uitstraling die mogelijk zijn voor verschillende woningen. Het heeft een robuuste en industriële look die erg gesmaakt wordt.

Smalle profielen

Door de stevigheid van aluminium is er de optie om te kiezen voor extra smalle profielen. Dit geeft weer een volledige andere uitstraling. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Onderhoudsvriendelijk

Aluminium is een zeer stevig en vast materiaal. Het kan niet openbarsten of schilfers tevoorschijn komen. Enkel reinigen met een doek en detergent is voldoende om de ramen proper te houden.

Ecologisch

Steellook ramen zijn 100% recycleerbaar. Hierdoor is aluminium een ecologisch product. Steellook ramen gaan bovendien heel lang mee waardoor het ook een voordeel geeft.

Wil je het beter kunnen visualiseren?

Beelden zeggen meestal meer dan woorden...

Onze brochure over al onze diensten

Onze cataloog bevat een overzicht van al onze diensten en een prachtig lookbook zodat je inspiratie kan opdoen.