Steellook ramen hebben een uitstraling die mogelijk zijn voor verschillende woningen. Ze hebben een robuuste en industriële look, zoals staal, die erg gesmaakt wordt. Deze ramen zijn erg ‘in’ tegenwoordig. Steellook heeft het uiterlijk van staal, maar is gemaakt van aluminium.

Steellook ramen die perfect bij je woning passen

Steellook ramen zijn onderhoudsvriendelijk en ze behouden ook zeer goed de kleur, aangezien het materiaal bijna niet slijt. Er zijn verschillende afwerkingen mogelijk. Steellook ramen zijn beschikbaar in meerdere kleuren, meestal wordt er voor de kleur zwart gekozen, maar er zijn ook andere kleuren mogelijk. Bij Raamdesign in Olen of Mechelen vindt je dus zeker ramen op maat in de kleur die past bij je woning. Er zijn ook verschillende afwerkingen mogelijk. Hou je van mat of eerder glad? Er is voor elke voorkeur een oplossing.

Schakel onze hulp in

Raamdesign in Olen of Mechelen is er niet alleen als je interesse hebt in steellook ramen uit aluminium, maar bij ons kun je ook terecht als je pvc-ramen wilt plaatsen. Onze specialisten zorgen steeds voor kwaliteit en dankzij de beste materialen gaan wij keer op keer voor een superieure afwerking. Schakel dus nu onze hulp in om ramen te laten plaatsen met een steellook of een andere uitstraling. Neem contact op met ons door te bellen naar +32 78 78 77 80 of een mail te sturen naar info@raamdesign.be.

Steellook ramen plaatsen heeft verschillende voordelen. Ze hebben een bepaalde uitstraling die industrieel oogt, maar ze passen eigenlijk in elke stijl van de woning. De raamprofielen zijn heel slank te verkrijgen, wat meerdere en speciale opties geeft. Daarnaast werken steellook ramen isolerend. Ze voldoen aan alle hedendaagse isolatienormen, aangezien ze geplaatst worden met hoog-rendementsglas waardoor de isolatiewaarde van de ramen omhoog gaat.

Als wij nieuwe ramen plaatsen, kiezen klanten bij steellook meestal voor een donkere kleur omdat zwart aluminium toch een bepaalde uitstraling heeft. De steellook frames van onze ramen zijn natuurlijk ook verkrijgbaar in andere kleuren. Ons uitgebreid pallet geeft je een zeer ruime keuze in kleuren.

Zeer sterk materiaal

Raamdesign maakt gebruik van de beste materialen, hierdoor zijn ze zeer wind- en waterdicht. Steellook ramen zijn zeer sterk, stevig en veilig. Ze zijn ook zeer inbraakproef.

Isolerend

Steellook ramen zijn tegenwoordig net zoals houten ramen zeer isolerend, de warmte zal dus langer in de woning aanwezig blijven. Door het gebruik van steeds vernieuwende profielen zijn de steellook frames energiebesparend, hierdoor bespaar je op je energiefactuur.

Mooi uiterlijk

Steellook ramen hebben een bepaalde uitstraling die mogelijk zijn voor verschillende woningen. Het heeft een robuuste en industriële look die erg gesmaakt wordt.

Smalle profielen

Door de stevigheid van aluminium is er de optie om te kiezen voor extra smalle profielen. Dit geeft weer een volledige andere uitstraling. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Onderhoudsvriendelijk

Aluminium is een zeer stevig en vast materiaal. Het kan niet openbarsten of schilfers tevoorschijn komen. Enkel reinigen met een doek en detergent is voldoende om de ramen proper te houden.

Ecologisch

Steellook ramen zijn 100% recycleerbaar. Hierdoor is aluminium een ecologisch product. Steellook ramen gaan bovendien heel lang mee waardoor het ook een voordeel geeft.

Wil je het beter kunnen visualiseren?

Beelden zeggen meestal meer dan woorden...

Onze brochure over al onze diensten

Onze cataloog bevat een overzicht van al onze diensten en een prachtig lookbook zodat je inspiratie kan opdoen.