Door nieuwe ramen te laten plaatsen krijgt je woning meteen een hele andere uitstraling. En kies je bij de renovatie van je ramen voor dubbel glas? Dan zal je ook meteen heel wat besparen op je energierekening.

Zo gaan we te werk:

VERTEL ONS JOUW WENSEN

Weet jij al helemaal welk type ramen je wil laten zetten? Of wil je liever eerst meer informatie? Geen probleem: in onze showrooms bekijken we samen wat er allemaal mogelijk is. Hierbij houden we rekening met jouw wensen en je budget. Of wil je liever dat er een adviseur bij je thuis langskomt? Ook dat is perfect mogelijk. Maak hier een gratis adviesgesprek

EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Onze expert zal je na het gesprek een offerte op maat bezorgen, rekening houdend met jouw wensen. Bij nieuwbouw is het perfect mogelijk de bouwplannen te gebruiken. Is dit niet het geval, komt een van onze specialisten de opmetingen noteren. Wil je de samenwerking met Raamdesign starten? Super! De documenten worden opgemaakt en we kunnen aan de slag gaan. 

PLAATSING EN AFWERKING

We bekijken wanneer het mogelijk is om de ramen/deuren te plaatsen, dit wordt samen met jou besproken en van hieruit prikken we een datum. Er is de optie dat Raamdesign ook de afwerking van de ramen voor zich neemt, dit is een vrije keuze, het is perfect mogelijk om dit zelf uit te voeren. Na het plaatsen maken we een verslag op waarin gedetailleerd wordt vermeld welke werken er zijn uitgevoerd.

HULP BIJ DE JUISTE PREMIES

Bij het plaatsen van nieuwe ramen kan je in aanmerking komen voor bepaalde premies, subsidies of fiscale voordelen. Wij helpen je graag om dit uit te pluizen. Na de plaatsing van de ramen bezorgen wij je ook alle documenten die je nodig hebt om deze premies aan te vragen.

SERVICE NA VERKOOP

Na het plaatsen van de ramen/deuren kan je nog steeds bij ons terecht. Heb je nog vragen of is er iets niet duidelijk? Twijfel zeker niet om Raamdesign te contacteren.

ZELFOPMETING RAMEN EN DEUREN

Je kan natuurlijk ook zelf de gevel van jouw woning opmeten. Volg de stappen die je kan terugvinden in de instructievideo en je bent zo vertrokken.

  • Stap voor stap uitgelegd
  • Duidelijke instructies
  • Snellere actie
  • Leuke video