Kan je ramen en deuren zelf plaatsen?

Inhoudsopgave

Ja, met de doe-het-zelf-pakketten van Buildpack kan je dit zelf doen.

Er zijn heel wat projecten die je kan uitvoeren om je woning te renoveren. Deze regels zullen naar de toekomst toe alleen maar strenger worden. Ben je gestart met een nieuwbouwwoning, dan weet je ondertussen dat hier heel wat voorwaarden zijn. Die ‘voorwaarden’ zijn verantwoordelijk voor een hoog prijskaartje.

Met Buildpack kan je kosten besparen en het gewoon zelf doen. Onze pakketten zijn  ‘ready made’ en super gemakkelijk omdat je zelf niet moet uitzoeken wat je allemaal nodig hebt. Door de stappen zeer zorgvuldig te volgen en uit te voeren kan je de ramen en deuren zelf plaatsen.

Wil je graag nieuwe ramen en deuren plaatsen in jouw woning? Ga zelf aan de slag met onze Buildpack pakketten.

Kies je voor PVC of gaat je voorkeur naar aluminium, de keuze is volledig aan jou.

Pakket Buildpack #

Met de juiste begeleiding die wij aanbieden en de gepaste ondersteuning kan je hier met veel enthousiasme aan beginnen. Volg de instructies, bekijk de video’s, pas de raad van de opleiding toe en het wordt hoe dan ook een succes.

Je hebt steeds de bijstand van jouw adviseurs via mail en telefoon en daarnaast zijn er ook nog de bijstand uren die je kan opgebruiken. Stoot je op een probleem en zijn deze uren op. Geen probleem, je kan steeds uren bijkopen en genieten van extra hulp.