PVC Ramen

PVC is de meest voorkomende materiaalsoort voor ramen en deuren. PVC ramen passen in elke stijl van eender welke woning. Er zijn eindeloze mogelijkheden als je voor PVC kiest.

Lees meer

Houten ramen en deuren

Houten ramen stralen warmte en elegantie uit. Het is bovendien een streling voor het oog. Er zijn verschillende voordelen als je voor hout kiest...

Lees meer

Steellook Ramen

Stalen ramen hebben een bepaalde uitstraling die mogelijk zijn voor verschillende woningen. Het heeft een robuuste en industriële look die erg gesmaakt wordt.

Lees meer

Aluminium ramen

Aluminium ramen zijn tegenwoordig heel gegeerd. Ze passen namelijk in een woning met een moderne uitstraling maar ook bij een landelijke woning.

Lees meer

Nieuwe ramen plaatsen

Wie nieuwe ramen wilt laten plaatsen komt beter eens langs bij Raamdesign in Olen of Mechelen (Mechelen enkel op afspraak). Iedereen heeft een bepaalde stijl in elk opzicht van het leven. Zo bepaalt jouw smaak in kleuren en materialen ook de keuze van ramen voor jouw woning. Ramen zijn belangrijke elementen van de woning. Zij zorgen voor licht en warmte. Ook bepalen ze mee het uiterlijk van de woning. Een venster plaatsen doe je dus niet zomaar.

Nieuwe ramen met diverse materialen laten plaatsen

Raamdesign heeft een ruim aanbod aan ramen en afwerking mogelijkheden. Onze experten kijken graag met jou welke nieuwe ramen perfect bij je woning zouden passen. Er zijn verschillende materialen mogelijk als je een raam wilt laten plaatsen. Of je nu steellook ramen kiest of houten ramen en deuren, wij helpen je graag verder. Tegenwoordig plaatsen heel wat klanten aluminium ramen, maar uiteraard hebben wij ook een ruime keuze aan PVC-ramen. Ga je voor een nieuwbouwwoning of sta je voor renovatiewerken? De keuze in ramen staat volledig open. Er zijn voldoende opties die voldoen aan jouw smaak, stijl en budget als je nieuwe ramen of een venster wilt laten plaatsen.

Advies op maat

Raamdesign geeft jou niet alleen raad over de materiaalkeuze als je nieuwe ramen wilt laten plaatsen in je woning, maar ook bij eventuele moeilijke situaties geven wij onze mening of advies. Raamdesign biedt jou steeds ramen op maat. Dankzij onze ervaring kan je erop vertrouwen dat wij probleemloos ramen plaatsen en achteraf voor je klaarstaan bij eventuele vragen of onduidelijkheden. Wij zorgen voor een totaalpakket als je een nieuw venster wilt plaatsen.

Laat ons jou helpen bij je keuze

Laat ons je helpen met advies op maat als je nieuwe ramen wilt plaatsen. Dankzij Raamdesign is een raam plaatsen zo geregeld. Kom snel langs in Olen of Mechelen (Mechelen enkel op afspraak) en ontdek ons volledig aanbod. Heb je nog vragen? Stel ze via het contactformulier of bel naar +32 78 78 77 80.