PVC Ramen

Gevelbepleistering geeft uw gevel die moderne en strakke uitstraling. Deze vorm van gevelbekleding leent er zich ook uitstekend toe om complexe bouwdelen ...

Lees meer

Houten ramen en deuren

Houten ramen stralen warmte en elegantie uit. Het is bovendien een streling voor het oog. Er zijn verschillende voordelen als je voor hout kiest...

Lees meer

Steellook Ramen

Stalen ramen hebben een bepaalde uitstraling die mogelijk zijn voor verschillende woningen. Het heeft een robuuste en industriële look die erg gesmaakt wordt.

Lees meer

Aluminium ramen laten plaatsen in de Kempen

Aluminium ramen zijn tegenwoordig heel gegeerd. Ze passen namelijk in een woning met een moderne uitstraling maar ook bij een landelijke woning.

Lees meer

Nieuwe ramen plaatsen

Wie nieuwe ramen wilt laten plaatsen in de omgeving van de Kempen, komt beter eens langs bij Raamdesign in Olen of Mechelen. Iedereen heeft een bepaalde stijl in elk opzicht van het leven. Zo bepaalt jouw smaak in kleuren en materialen ook de keuze van ramen voor jouw woning. Ramen zijn belangrijke elementen van de woning. Zij zorgen voor licht en warmte. Ook bepalen ze mee het uiterlijk van de woning. Een venster plaatsen doe je dus niet zomaar.

Nieuwe ramen met diverse materialen laten plaatsen in de Kempen

Raamdesign heeft een ruim aanbod aan ramen en afwerkingsmogelijkheden. Onze experten kijken graag met jou welke nieuwe ramen perfect bij je woning in de Kempen zouden passen. Er zijn verschillende materialen mogelijk als je een venster wilt laten plaatsen. Of je nu steellook ramen kiest of houten ramen en deuren, wij helpen je graag verder. Tegenwoordig plaatsen heel wat klanten aluminium ramen, maar uiteraard hebben wij ook een ruime keuze aan pvc-ramen. Ga je voor een nieuwbouwwoning of sta je voor renovatiewerken? De keuze in ramen staat volledig open. Er zijn voldoende opties die voldoen aan jouw smaak, stijl en budget als je nieuwe ramen of een venster wilt laten plaatsen.

Advies op maat

Raamdesign geeft jou niet alleen raad over de materiaalkeuze als je nieuwe ramen wilt laten plaatsen in je woning in de Kempen, maar ook bij eventuele moeilijke situaties geven wij onze mening of advies. Raamdesign biedt jou steeds ramen op maat. Dankzij onze ervaring kunt u erop vertrouwen dat wij probleemloos ramen plaatsen en achteraf voor je klaarstaan bij eventuele vragen of onduidelijkheden. Wij zorgen voor een totaalpakket als je een nieuw venster wilt plaatsen.

Laat ons jou helpen bij je keuze

Laat ons je helpen met advies op maat als je nieuwe ramen wilt plaatsen in de Kempen of elders. Dankzij ons is een venster plaatsen zo geregeld. Kom snel langs in Olen of Mechelen en ontdek ons volledig aanbod. Heb je nog vragen? Stel ze via het contactformulier of bel naar +32 78 78 77 80.