Materiaalsoorten ramen

Iedereen heeft een bepaalde stijl in elk opzicht van het leven. Zo bepaalt jouw smaak in kleuren en materialen ook de keuze van ramen voor jouw woning.

Ramen zijn belangrijke elementen van de woning. Zij zorgen voor licht en warmte die binnen komt in de woning. Ook zijn ze een belangrijke speler naar het uiterlijk van de woning toe. Mooie ramen maken de woning ten slotte.

Raamdesign heeft een ruim aanbod ramen en afwerkingsmogelijkheden.

Er zijn verschillende materialen mogelijk, of je nu hout, aluminium of pvc verkiest, het kan allemaal. Ga je voor een nieuwbouwwoning of sta je voor renovatiewerken, de keuze in ramen staat volledig open. Er zijn voldoende opties die volledig naar jouw smaak, stijl en budget passen.

Raamdesign geeft jou niet alleen raad over de materiaalkeuze maar ook bij eventuele moeilijke situaties geven zij hun mening of advies. Raamdesign biedt jou een oplossing op maat.

PVC Ramen

Gevelbepleistering geeft uw gevel die moderne en strakke uitstraling. Deze vorm van gevelbekleding leent er zich ook uitstekend toe om complexe bouwdelen ...

Lees meer

Houten Ramen

Houten ramen stralen warmte en elegantie uit. Het is bovendien een streling voor het oog. Er zijn verschillende voordelen als je voor hout kiest...

Lees meer

Steellook Ramen

Stalen ramen hebben een bepaalde uitstraling die mogelijk zijn voor verschillende woningen. Het heeft een robuuste en industriële look die erg gesmaakt wordt.

Lees meer

Aluminium Ramen

Aluminium ramen zijn tegenwoordig heel gegeerd. Ze passen namelijk in een woning met een moderne uitstraling maar ook bij een landelijke woning.

Lees meer