Aluminium ramen zijn tegenwoordig heel gegeerd. Ze passen namelijk in een woning met een moderne uitstraling maar ook bij een landelijke woning. 

Aluminium is zeer stevig en hierdoor is het perfect mogelijk om smalle profielen te gebruiken. Door de jaren heen is de productie ook geëvolueerd en zijn deze aluminium profielen meer isolerend dan vroeger. 

Er wordt vaak gekozen voor aluminium als je een voorkeur hebt voor hele grote raampartijen. Hierdoor komt er super veel licht in de woning. 

Bij de keuze van ramen uit aluminium stopt het aanbod niet bij zwart, er zijn enorm veel kleuren beschikbaar. 

Raamdesign kan je helpen in het maken van de juiste keuze. De ramen worden op maat gemaakt volledig naar jouw wens. 

Bij nieuwbouw of renovatie van de woning is het toch wel belangrijk dat het isoleren van de woning bekeken wordt,  zeker naar de toekomst toe.

De aluminium ramen en deuren van Geveldesign zijn thermisch geisoleerd en voldoen dus aan alle isolatienormen. Dit wil zeggen dat bij koude de warmte in de woning wordt behouden, bij extreem hoge temperaturen buiten blijft het binnen aangenaam koel.

Aluminium ramen geven de mogelijkheid om voor grote raampartijen te kiezen zonder te moeten inboeten op de isolatiewaarden.

Aluminium ramen worden meestal in een donkere kleur genomen omdat aluminium toch een bepaalde uitstraling heeft. De aluminium frames van onze ramen zijn natuurlijk ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Een uitgebreid pallet geeft je een zeer uitgebreide keuze.

Raamdesign gaat steeds voor kwaliteit. Er worden enkel de beste materialen gebruikt, alsook de eindlaag van de ramen bevestigd de superieure afwerking.

Isolerend

Aluminium ramen zijn tegenwoordig net zoals houten ramen zeer isolerend, de warmte zal dus langer in de woning aanwezig blijven. Door het gebruik van steeds vernieuwende profielen zijn de aluminium frames energiebesparend, hierdoor bespaar je op je energiefactuur.

Duurzaam

Aluminium ramen zijn zeer duurzaam en zijn dus een goede investering. Raamdesign gebruikt enkel kwalitatieve materiaalsoorten, hierdoor kan de levensduur enkel verlengen.

Meerdere mogelijkheden

Aluminium ramen zijn zeer stevig, hierdoor is er de optie om voor grote ramen te kiezen. Denk ook aan grote schuiframen. Er komt enorm veel licht binnen in de woning.

Onderhoudsvriendelijk

Aluminium is een zeer stevig en vast materiaal. Het kan niet openbarsten of schilfers tevoorschijn komen. Enkel reinigen met een doek en detergent is voldoende om de ramen proper te houden.

Ecologisch

Aluminium ramen zijn 100% recycleerbaar. Hierdoor is aluminium een ecologisch product. Aluminium gaat bovendien heel lang mee waardoor het ook een voordeel geeft.

Smalle profielen

Door het gebruik van aluminium is er de optie om te kiezen voor extra smalle profielen. Dit geeft weer een volledige andere uitstraling.

Wil je het beter kunnen visualiseren?

Beelden zeggen meestal meer dan woorden...

Onze brochure over al onze diensten

Onze cataloog bevat een overzicht van al onze diensten en een prachtig lookbook zodat je inspiratie kan opdoen.