WAT IS RAAMDESIGN?

Raamdesign is net als Roofdesign en Geveldesign een onderdeel van Consilio-group. Door al deze diensten aan te bieden kunnen wij de volledige buitenschil van een woning voorzien.

Raamdesign is gespecialiseerd in en gepassioneerd door ramen en deuren van topkwaliteit voor zowel nieuwbouw als renovatie. Dit gaat van houten ramen, pvc ramen, aluminium ramen tot de deuren in jouw huis. Wist je dat alle producten van Raamdesign worden geproduceerd in België?

We vinden het belangrijk om de klant zo goed mogelijk te informeren over de technische mogelijkheden. Onze adviseurs krijgen regelmatige opleiding en worden continu bijgeschoold op vlak van techniciteit en wetgeving. Zo kan je bij ons terecht voor een vakkundig advies, gefundeerd op de principes van de huidige normen. Ook werken we zeer nauw samen met onze vaste partners die uitblinken omwille van hun technische kennis en oplossingsgerichtheid!

ONZE WERKWIJZE

Plaatsbezoek en bespreking

Heb je plannen om nieuwe ramen/deuren te plaatsen? De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid bij de keuze van ramen/deuren. We starten steeds met het bespreken van jouw wensen, daarna maken wij graag een afspraak voor een plaatsbezoek. Bij dit bezoek doen we een opmeting of bekijken de plannen (vooral bij nieuwbouw). Daarna wordt bekeken welke mogelijkheden er zijn. Kort daarna bezorgen we jou een offerte die we eventueel persoonlijk komen toelichten.

Na het plaatsen van de ramen/deuren staan wij nog steeds tot uw dienst. Heb je nog vragen of is er iets niet duidelijk? Raamdesign biedt een service na verkoop aan waar je steeds terecht kan.