Wat zijn de voordelen van PVC ramen?

Eindeloze mogelijkheden: PVC is verkrijgbaar in verschillende diktes, modellen, maar het is ook mogelijk het patroon te kiezen zoals bv een houtnerf motief. De mogelijkheden zijn zeer ruim en uitgebreid.

Licht maar stevig: PVC is zeer licht in gewicht, maar daarentegen is het een zeer stevig product. PVC biedt enorm veel stabiliteit.

Isolerend: PVC is zeer isolerend. De ideale keuze om jouw woning te beschermen tegen alle weersomstandigheden, bv regen en koude. Bovendien zal het alleen maar voordelen geven op jouw energiefactuur.

Prijs/ kwaliteit: De prijs van PVC ligt lager dan de meeste andere soorten. De kwaliteit van PVC is uitstekend, het is een zeer stevig materiaal. Er is heel weinig onderhoud aan PVC.

Onderhoudsvriendelijk: PVC is een zeer stevig en vast materiaal. Het hoeft nooit geverfd of gelakt te worden. Enkel reinigen met een doek en detergent is voldoende om de ramen proper te houden.

Ecologisch: Het is bewezen dat PVC minstens 50 jaar meegaat. Nadien wordt dit materiaal gerecycleerd en kan dit nog dienen voor andere doeleinden. De productie van PVC is minimaal