Aluminium ramen zijn tegenwoordig heel gegeerd. Ze passen namelijk in een woning met een moderne uitstraling maar ook bij een landelijke woning. 

Als je interesse hebt om aluminium ramen te laten plaatsen in je woning, dan helpt Raamdesign in Olen en Mechelen je graag. Onder andere zwarte aluminium ramen die er landelijk uitzien zijn tegenwoordig heel gegeerd. Ze passen namelijk in een woning met een moderne uitstraling, maar ook bij een landelijke woning. Aluminium is zeer stevig en daardoor is het perfect mogelijk om smalle profielen te gebruiken. Door de jaren heen is de productie ook geëvolueerd en zijn onze aluminium profielen meer isolerend dan vroeger. Wil je zwarte aluminium ramen voor je landelijk huis of verkies je toch iets anders? Bij ons is alles mogelijk.

Zwarte aluminium ramen plaatsen in een landelijk gebied

Klanten kiezen vaak voor aluminium ramen als ze een voorkeur hebben voor hele grote raampartijen. Daardoor komt er veel licht in de woning. Bij de keuze van ramen uit aluminium stopt het aanbod niet bij zwarte modellen voor een look die landelijk is, er zijn veel kleuren beschikbaar. Raamdesign kan je helpen in het maken van de juiste keuze. Wij zorgen voor aluminium ramen op maat die gemaakt zijn volgens jouw wensen. Zwarte nieuwe ramen plaatsen of oude ramen vervangen in je landelijk huis: wij doen het allemaal.

Kies voor kwaliteit

Raamdesign heeft steeds kwalitatieve aluminium ramen van voor je woning. Wij gebruiken niet alleen de beste materialen, maar zorgen ook voor een superieure afwerking. Kom langs in onze showroom in Olen of Mechelen (Mechelen enkel op afspraak) en ontdek zelf al onze mogelijkheden. Zwarte aluminium ramen zijn niet alleen landelijk, maar ze zorgen ook voor een stijlvolle woning. Kies je toch liever voor een andere kleur? Ons team staat voor je klaar om advies te geven. Vul het online contactformulier in of bel naar +32 78 78 77 80 voor meer informatie.

Bij een nieuwbouw of renovatie van je woning in de Kempen is het toch wel belangrijk dat je stilstaat bij het isoleren van je huis. De aluminium ramen en deuren van Geveldesign, eventueel zwart en landelijk, zijn thermisch geïsoleerd en voldoen dus aan alle isolatienormen. Dat wil zeggen dat bij koud weer de warmte in de woning wordt gehouden en bij extreem hoge temperaturen de warmte buiten blijft. Aluminium ramen plaatsen in je woning in de Kempen geven de mogelijkheid om voor grote raampartijen te kiezen zonder te moeten inboeten op de isolatiewaarden.

Aluminium ramen worden meestal in een donkere, soms zelfs zwarte kleur geplaatst omdat het materiaal toch een bepaalde uitstraling geeft aan je landelijk huis in de Kempen of elders. De aluminium frames van onze ramen zijn natuurlijk ook verkrijgbaar in andere kleuren. Wij hebben een uitgebreid pallet dat je een zeer uitgebreide keuze geeft in kleur en materiaal. Wil je een schuifraam plaatsen? Of ben je een oud en landelijk huis in de Kempen aan het verbouwen en is het eindelijk tijd om zwarte aluminium ramen met dubbel glas te plaatsen? Wij zijn er om jou te helpen.

Isolerend

Aluminium ramen zijn tegenwoordig net zoals houten ramen zeer isolerend, de warmte zal dus langer in de woning aanwezig blijven. Door het gebruik van steeds vernieuwende profielen zijn de aluminium frames energiebesparend, hierdoor bespaar je op je energiefactuur.

Duurzaam

Aluminium ramen zijn zeer duurzaam en zijn dus een goede investering. Raamdesign gebruikt enkel kwalitatieve materiaalsoorten, hierdoor kan de levensduur enkel verlengen.

Meerdere mogelijkheden

Aluminium ramen zijn zeer stevig, hierdoor is er de optie om voor grote ramen te kiezen. Denk ook aan grote schuiframen. Er komt enorm veel licht binnen in de woning.

Onderhoudsvriendelijk

Aluminium is een zeer stevig en vast materiaal. Het kan niet openbarsten of schilfers tevoorschijn komen. Enkel reinigen met een doek en detergent is voldoende om de ramen proper te houden.

Ecologisch

Aluminium ramen zijn 100% recycleerbaar. Hierdoor is aluminium een ecologisch product. Aluminium gaat bovendien heel lang mee waardoor het ook een voordeel geeft.

Smalle profielen

Door het gebruik van aluminium is er de optie om te kiezen voor extra smalle profielen. Dit geeft weer een volledige andere uitstraling.

Wil je het beter kunnen visualiseren?

Beelden zeggen meestal meer dan woorden...

Onze brochure over al onze diensten

Onze cataloog bevat een overzicht van al onze diensten en een prachtig lookbook zodat je inspiratie kan opdoen.